Teksten

Dr. Green - Aloë Vera kwekerij

Website laten maken

Opdrachtgever

Dr. Green - Aloë Vera kwekerij

Branche

Beauty

Diensten

  • Blogs schrijven
  • Teksten schrijven

Deliverables

  • Gastblog
  • Affiliate blogs
  • Webteksten
  • Socialmediaposts

Project

Informatie

Opdracht

Vanuit mijn bedrijf Heb je HAAR weer werk ik samen met verschillende partners, waaronder Aloë Verakwekerij Dr. Green. Voor de website van Dr. Green schreef ik een blogpost en korte webteksten. Ik promoot de producten van Dr. Green op mijn site hebjehaarweer.nl, waarbij ik enkele blogposts schreef over aloë vera gel, en via social media, door middel van pins op Pinterest en Instagramposts. Samen zetten we ook enkele wederzijdse winacties op.

Resultaat

De blogposts op hebjehaarweer.nl die ik speciaal schreef voor Dr. Green ranken in de top 5 van Google op de zoektermen 'aloe vera haar', 'aloe vera gel haar', 'aloe vera haarverzorging' en 'aloe vera natuurlijke haarverzorging'. Op de website van Dr. Green vind je een gastblog van mijn hand.

Bekijk mijn andere projecten

Webteksten & Blogs Heb je HAAR weer

Heb je HAAR weer is mijn beautyblog waarop ik haarverzorging tips deel voor vrouwen. Ik schreef alle teksten op de site zelf, waaronder meer dan 150 blogs en een e-book over haaruitval. De site rankt voor ruim 600 zoektermen op de eerste pagina van Google's zoekresultaten en wordt maandelijks door 12 tot 35 duizend bezoekers bezocht.

Bekijk meer →

Nieuwsbrieven & Blogs Intratuin

Ik maakte een halfjaar lang wekelijks een of meer e-nieuwsbrieven voor Intratuin. Daarnaast schreef ik vier kersttrendblogs en ondersteunde ik de online marketeer bij SEO-werkzaamheden.

Bekijk meer →

Boek een gratis kennismakingsgesprek

info@kayleighschouten.nl

Neem contact op

ayleigh Schouten - Freelance Tekstschrijver en Webdesigner

Adres

Tilanuslaan 2, 3705 VM Zeist

Email

Telefoonnummer

06-27620297