Teksten

Intratuin

Website laten maken

Opdrachtgever

Intratuin

Branche

Tuinbranche

Diensten

  • Teksten schrijven

Deliverables

  • E-nieuwsbrieven
  • Blogposts
  • Onderzoeksrapport

Project

Informatie

Opdracht

Eind 2018 werkte ik als onlinemarketingstagiair op de e-commerceafdeling van het servicekantoor van Intratuin. Ik was verantwoordelijk voor de e-nieuwsbrief en ondersteunde het marketingteam bij SEO-werkzaamheden, het schrijven van blogs, webcare en videoprojecten. Op verzoek van Intratuin voerde ik onderzoek uit naar de wensen van de doelgroep op social media.

Resultaat

Zes maanden lang maakte ik wekelijks één of meer e-nieuwsbrieven voor Intratuin. Ik schreef daarnaast vier kersttrendblogs voor de online inspiratieomgeving. Op basis van mijn onderzoek presenteerde ik een onderzoeksrapport met aanbevelingen.

Bekijk mijn andere projecten

Blogs Dr. Green

Voor Aloë Vera kwekerij Dr. Green schreef ik een gastblog en een gesponsorde blog over de voordelen van aloë vera gel voor je haar. De gesponsorde blog rankt voor zoektermen zoals 'aloe vera haar' en 'aloe vera haarverzorging' in de top 5 van zoekresultaten in Google.

Bekijk meer →

Webteksten & blogs Heb je HAAR weer

Heb je HAAR weer is mijn beautyblog waarop ik haarverzorging tips deel voor vrouwen. Ik schreef alle teksten op de site zelf, waaronder meer dan 150 blogs en een e-book over haaruitval. De site rankt voor ruim 600 zoektermen op de eerste pagina van Google's zoekresultaten en wordt maandelijks door 12 tot 35 duizend bezoekers bezocht.

Bekijk meer →

Boek een gratis kennismakingsgesprek

info@kayleighschouten.nl

Neem contact op

ayleigh Schouten - Freelance Tekstschrijver en Webdesigner

Adres

Tilanuslaan 2, 3705 VM Zeist

Email

Telefoonnummer

06-27620297