Teksten

VodafoneZiggo

Website laten maken

Opdrachtgever

VodafoneZiggo

Branche

Entertainment

Diensten

  • Teksten schrijven

Deliverables

  • Enquête
  • Onderzoeksverslag
  • Communicatieplan
  • Songteksten
  • Blog

Project

Informatie

Opdracht

Ik liep als afstudeerder mee met de Content, Campaigns & Activations-squad van VodafoneZiggo. Ik ondersteunde de sponsormanager Music en de Content Marketing Specialist Music bij hun werkzaamheden. In kader van mijn scriptie deed ik in opdracht van VodafoneZiggo een uitgebreid onderzoek naar de behoeftes van de doelgroep betreft muziek. Ik maakte tevens deel uit van de VodafoneZiggo-band als tekstschrijver en zangeres.

Resultaat

Ik schreef een blogpost voor de blogomgeving van Ziggo Movies & Series, maakte diverse socialmediaposts, ondersteunde andere stagiars bij het doen van onderzoek, voerde een enquête uit en hield interviews. In kader van mijn afstuderen presenteerde ik een onderzoeksrapport en schreef ik een communicatieplan. Om collega's een hart onder de riem te steken tijdens de Coronacrisis, herschreef ik voor de VodafoneZiggo-band twee Engelstalige songteksten, zodat ze van toepassing waren op de actualiteiten.

Bekijk mijn andere projecten

Blogs ArtiestenNieuws.nl

Voor media-/nieuwssite ArtiestenNieuws werkte ik een halfjaar lang als online redacteur. Ik schreef dagelijks blogs, waaronder concertaankondigingen, top-10-lijstjes en nieuwsberichten over binnen- en buitenlandse artiesten.

Bekijk meer →

Webteksten en blogs Heb je HAAR weer

Heb je HAAR weer is mijn beautyblog waarop ik haarverzorging tips deel voor vrouwen. Ik schreef alle teksten op de site zelf, waaronder meer dan 150 blogs en een e-book over haaruitval. De site rankt voor ruim 600 zoektermen op de eerste pagina van Google's zoekresultaten en wordt maandelijks door 12 tot 35 duizend bezoekers bezocht.

Bekijk meer →

Boek een gratis kennismakingsgesprek

info@kayleighschouten.nl

Neem contact op

ayleigh Schouten - Freelance Tekstschrijver en Webdesigner

Adres

Tilanuslaan 2, 3705 VM Zeist

Email

Telefoonnummer

06-27620297