Website cattery Limabear

Opdrachtgever

Cattery Limabear

Branche

Huisdierenbranche

Deliverables

  • Website
  • Logo
  • Branding
  • Hosting
  • Mail

Diensten

  • Webdesign
  • Tekstcorrectie
  • Branddesign
  • Hostingservice
  • Onderhoud

Website

catterylimabear.nl

Project

Informatie

Opdracht

Nadja wilde graag een website voor haar cattery, om zo potentiële kopers te trekken en professioneel over te komen naar andere fokkers. Daarbij was het van belang dat er een contactformulier kwam en diverse pagina's met informatie rondom het Siberische ras en het adopteren van een kitten. Tevens wilde Nadja graag haar Instagramfeed tonen op de site. Qua uiterlijk wilde ze graag een fris design dat aansloot op het uiterlijk van haar Siberische katten.

Resultaat

De website is responsive, heeft 6 pagina's en bevat meerdere door Nadja aangeleverde foto's van haar poezen en kittens. Naast het maken van de website, regelde ik de hosting, de emailservice en de installatie van het SSL-certificaat voor haar. Tevens redigeerde ik haar teksten. In samenspraak kozen we voor een lichte grijsblauwe kleur voor de site en ik maakte de keuze voor duidelijke, simpele fonts en stelde lay-outs samen die aansloten op de gewenste content op de site. Het resultaat is een frisse en goed leesbare website, waarop de Siberische katten van Nadja goed tot hun recht komen. De site bevat een contactformulier en een Instagramfeed.

Onze Poezen-pagina

Op deze pagina staan afbeeldingen en informatie over de fokpoezen van de cattery. Ook de Instagramfeed van de cattery is op onder meer deze pagina te vinden.

Het Siberisch Ras-pagina

Nadja wilde potentiële kopers graag informeren over het Siberische ras. Ze schreef zelf de teksten, ik redigeerde ze voor haar. De pagina bevat onder meer een FAQ met veelgestelde vragen rondom het ras.

Contactpagina

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het contactformulier op de site. Deze staat gekoppeld aan het zakelijke emailadres van de cattery. Nadja wilde liever haar adres en telefoonnummer niet direct vermelden op de site, deze kunnen potentiële kopers via het contactformulier opvragen.

Bekijk mijn andere projecten

Website Heb je HAAR weer

Heb je HAAR weer is een beautyblog met haarverzorgingtips voor vrouwen. De wens was een website in magazinestijl, waarbij de blogberichten centraal staan. De website staat vol dynamische content en bevat tevens een webshopfunctionaliteit.

Bekijk meer →

Webteksten en blogs laten schrijven?

Ik maak niet alleen websites, maar schrijf ook webteksten en blogs voor de tuinbranche, huisdierenbranche, beautybranche en entertainmentwereld. Benieuwd naar mijn teksten? Neem dan eens een kijkje bij mijn portfolio.

Bekijk meer →

Boek een gratis kennismakingsgesprek

info@kayleighschouten.nl

Neem contact op

ayleigh Schouten - Freelance Tekstschrijver en Webdesigner

Adres

Tilanuslaan 2, 3705 VM Zeist

Email

Telefoonnummer

06-27620297