Webdesigner & tekstschrijver voor de beautybranche

Je bent werkzaam in de beautybranche. En je wilt graag een website laten maken. Of die heb je al, maar je zoekt nog wel iemand die je webteksten en blogs voor je schrijft. Iemand met verstand van jouw vakgebied.

Die heb je gevonden: ik maak websites en ik schrijf webteksten en blogs speciaal voor ondernemers in de beautybranche

 

Webdesigner en tekstschrijver beautybranche

Websites en webteksten voor de beautybranche

Ben jij ondernemer in de beautybranche? En wil je een website laten maken of je webteksten laten schrijven? Dan stel ik mezelf graag voor: mijn naam is Kayleigh, freelance tekstschrijver en webdesigner. Ik maak WordPress-websites en schrijf webteksten en blogs voor onder meer:

 • Schoonheidsspecialistes
 • Pedicures
 • Kappers
 • Visagisten
 • Beautyscholen
 • Beautyblogs
 • Beautymagazines

Waarom je iemand wilt met verstand van jouw vakgebied

Omdat dat een hoop gedoe scheelt. Je hoeft niet uit te leggen wat een arcadeboog is en je hoeft niet te vertellen wat de trends zijn op het gebied van cosmetica en schoonheidsverzorging.

Én je tekstschrijver hoeft het niet op te zoeken. Die weet dat al en zit boordevol ideeën. Daardoor is hij of zij veel sneller klaar.

Je krijgt er ook nog eens een betere website en webteksten door. Want iemand die zelfs schoonheidsspecialiste is geweest weet precies wat er niet op de site van je schoonheidssalon mag ontbreken. En die schrijft ook veel helderder over contra-indicaties bij massages dan iemand die niet verder komt dan het af en toe masseren van haar of zijn partner. Dat merkt je doelgroep ook.

 

En wat weet jij van beauty dan, Kayleigh?

Een heleboel. 

 • Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste
 • Ik heb certificaten in visagie, aromatherapie en zwangerschapsmassage
 • Ik heb twee jaar een schoonheidssalon gerund
 • Ik rankte met de website voor mijn salon in de top 3 in Google
 • Ik run een succesvolle beautyblog rondom haarverzorging, die maandelijks tienduizenden bezoekers trekt
 • Ik schreef een boek over haaruitval
 • Ik heb veel kennis van natuurlijke en synthetische cosmetische ingrediënten
 • Ik volgde een opleiding Kruidengeneeskunde om te leren hoe je zelf producten maakt en op natuurlijke wijze huidproblemen aanpakt

   

  Maar dat betekent nog niet dat je er goed over kunt schrijven

  Daar heb je helemaal gelijk in. Mijn kennis van beauty maakt mij geen teksttovenaar en het zorgt er ook niet voor dat ik weet hoe ik websites bouw.

  Gelukkig heb ik nog meer op zak: een hbo-diploma Communicatie & Organisatie en certificaten Zakelijk Bloggen voor Gevorderden en Copywriting bijvoorbeeld.

  Ik maak daarnaast sinds 2010 WordPress-websites, ik run een professionele beautyblog die voor ruim 80 zoekwoorden op de eerste pagina van Google rankt en ik schreef onder meer teksten voor Intratuin, VodafoneZiggo en ArtiestenNieuws.

   

  Een aantal voorbeelden van mijn werk

  Eerst zien, dan geloven? Ik snap het. Neem eens een kijkje op mijn beautyblog Heb je HAAR weer. Daar vind je ruim 200 blogartikelen rondom haarverzorging en mijn ebook Haaruitval bij Vrouwen. Ik maakte de website uiteraard zelf.

   

  Hoeveel kosten je webteksten en blogs?

  Dit zijn mijn starttarieven voor blogs en webteksten. Je betaalt bij mij een vast bedrag per tekst: óók als ik er langer mee bezig ben dan gepland. Ik ben immers geen taxichauffeur.

   

  Kosten blogs:

  Kosten webteksten:

  En wat is de prijs als ik een website wil laten maken?

  Dat ligt eraan. Wil jij een unieke site laten maken die helemaal op jouw wensen afgestemd is? Dan beginnen mijn prijzen bij €700 (exclusief BTW). 

  Wil jij daarentegen gewoon iets simpels, zolang het er maar goed uitziet en klanten je weten te vinden? Of heb je als startende ondernemer heel weinig budget? Dan heb ik ook een goedkope optie: vanaf €350 (exclusief BTW). We kiezen dan samen een mooi bestaand WordPressthema uit en ik vul deze volledig voor je in.

   

   

  Overtuigd of toch nog vragen?

  Neem dan even contact met me op. Vul het contactformulier hieronder in. Of stuur me een mailtje.

   

  Zeg doei tegen je frustratie en hallo tegen mij..