Webdesigner & tekstschrijver voor de entertainmentwereld

Je bent werkzaam in de entertainmentwereld. En je wilt graag een website laten maken. Of die heb je al, maar je zoekt nog wel iemand die webteksten en blogs voor je schrijft. Iemand met verstand van jouw vakgebied.

Die heb je gevonden: ik maak websites en ik schrijf webteksten en blogs speciaal voor bedrijven in de entertainmentwereld.

Webdesigner en tekstschrijver entertainmentwereld

Websites en webteksten voor de entertainmentwereld

Ben jij werkzaam in de entertainmentwereld? En wil je een website laten maken of je teksten laten schrijven? Dan stel ik mezelf graag voor: mijn naam is Kayleigh, freelance tekstschrijver en webdesigner. Ik maak WordPress-websites en schrijf webteksten en blogs voor onder meer:

 • Nieuws-/mediasites rondom muziek, films & series
 • Poppodia
 • Theaters
 • Muziekscholen
 • Bands, koren en artiesten
 • Ticketshops

Waarom je iemand wilt met verstand van jouw vakgebied

Omdat dat een hoop gedoe scheelt. Je hoeft niet uit te vertellen welke series er deze week op Netflix komen of uit te leggen waarom zangles zo leuk is.

Én je tekstschrijver hoeft het niet op te zoeken. Die weet dat al en zit boordevol ideeën. Daardoor is hij of zij veel sneller klaar.

Je krijgt er ook nog eens een betere website en webteksten door. Want iemand die zelf zangles volgt weet precies wat voor vragen iemand heeft die zangles wilt volgen. En die schrijft ook met veel meer inleving over podiumangst dan iemand die niet verder komt dan zingen onder de douche. Dat merkt je doelgroep ook.

 

Wat weet jij van entertainment dan, Kayleigh?

Een heleboel.

 • Ik schreef als webredacteur een halfjaar lang concertaankondigingen, concertreviews en nieuwsberichten over artiesten voor ArtiestenNieuws.nl
 • Ik liep mijn afstudeerstage bij het Muziekteam en Movies & Series-team van VodafoneZiggo
 • Ik schreef en redigeerde teksten bij muziekschool en theater Het Klooster
 • Ik volg al ruim 17 jaar zangles en volgde in het verleden ook danslessen en gitaarles
 • Ik ben zangeres in een rockband geweest
 • Ik ben groot liefhebber van hardrock en metal (ja, ik weet het: ik lijk zo lief)
 • Ik kijk gemiddeld 2 afleveringen of films per dag
 • Ik heb sinds 2017 meer dan 100 Koreaanse series gezien
 • Ik roep regelmatig dat ik Netflix uitgekeken heb
 • Ik volg nieuws rondom muziek, muzikanten, films, series en acteurs op de voet

En tv-programma’s?

Ik ga eerlijk zijn: ik kijk alleen series en films via streamingdiensten zoals Netflix, DisneyPlus, HBOmax en Viki. You name it en ik heb er een abonnement op.

Maar gewone tv? Dat kijk ik niet. Dus zoek je iemand die over de laatste avonturen van de Meilandjes schrijft? Dan moet ik je teleurstellen. Ben je daarentegen op zoek naar een tekstschrijver die over de laatste films en series schrijft? Then I’m your girl. 

   Dat je veel van entertainment weet, betekent nog niet dat je er goed over kunt schrijven

   Daar heb je helemaal gelijk in. Ik verander door mijn kennis van muziek, films en series niet magisch in een teksttovenaar en het zorgt er ook niet voor dat ik weet hoe ik websites bouw.

   Gelukkig heb ik nog meer op zak: een hbo-diploma Communicatie & Organisatie en certificaten Zakelijk Bloggen voor Gevorderden en Copywriting bijvoorbeeld.

   Ik maak daarnaast sinds 2010 WordPress-websites, ik run een professionele beautyblog die voor ruim 80 zoekwoorden op de eerste pagina van Google rankt en ik schreef onder meer teksten voor Intratuin, VodafoneZiggo en ArtiestenNieuws.

    

   Een aantal voorbeelden van mijn werk

   Eerst zien, dan geloven? Ik snap het. Dit zijn een aantal voorbeelden van mijn werk:

    

   Hoeveel kosten je webteksten en blogs?

   Dit zijn mijn starttarieven voor blogs en webteksten. Je betaalt bij mij een vast bedrag per tekst: óók als ik er langer mee bezig ben dan gepland. Ik ben immers geen taxichauffeur.

    

   Kosten blogs:

   Kosten webteksten:

   En wat is de prijs als ik een website wil laten maken?

   Dat ligt eraan. Wil jij een unieke site laten maken die helemaal op jouw wensen afgestemd is? Dan beginnen mijn prijzen bij €700 (exclusief BTW). 

   Wil jij daarentegen gewoon iets simpels, zolang het er maar goed uitziet en klanten je weten te vinden? Of heb je als startende ondernemer heel weinig budget? Dan heb ik ook een goedkope optie: vanaf €350 (exclusief BTW). We kiezen dan samen een mooi bestaand WordPressthema uit en ik vul deze volledig voor je in.

    

    

   Overtuigd of toch nog vragen?

   Neem dan even contact met me op. Vul het contactformulier hieronder in. Of stuur me een mailtje.

    

   Zeg doei tegen je frustratie en hallo tegen mij..