Webdesigner & tekstschrijver voor de huisdierenbranche

Je bent werkzaam in de huisdierenbranche. En je wilt graag een website laten maken. Of die heb je al, maar je zoekt nog wel iemand die je webteksten en blogs voor je schrijft. Iemand met verstand van jouw vakgebied.

Die heb je gevonden: ik maak websites en ik schrijf webteksten en blogs speciaal voor ondernemers in de huisdierenbranche

 

Webdesigner en tekstschrijver huisdierenbranche

Websites en webteksten voor de huisdierenbranche

Ben jij ondernemer in de huisdierenbranche? En wil je een website laten maken of je webteksten laten schrijven? Dan stel ik mezelf graag voor: mijn naam is Kayleigh, freelance tekstschrijver en webdesigner. Ik maak WordPress-websites en schrijf webteksten en blogs voor onder meer:

 • Dierenspeciaalzaken

 • Dierenfokkers

 • Tuincentra met dierenafdeling

 • Dierenpensions

 • Trimsalons

 • Hondenuitlaatservices

 • Diergedragstherapeuten

 • Hondenscholen

 • Dierenasiels

 • Goede doelen voor dieren

Waarom je iemand wilt met verstand van jouw vakgebied

Omdat dat een hoop gedoe scheelt. Je hoeft niet te vertellen wat erbij komt kijken als je een kitten koopt en en je hoeft niet te vertellen waarom je pannen zonder anti-aanbaklaag moet gebruiken als je vogels hebt.

Én je tekstschrijver hoeft het niet op te zoeken. Die weet dat al en zit boordevol ideeën. Daardoor is hij of zij veel sneller klaar.

Je krijgt er ook nog eens een betere website en webteksten door. Want iemand die zelf dieren heeft weet precies wat er niet op de site van je dierenwinkel mag ontbreken. En die schrijft ook veel gepassioneerder over de beste krabpalen dan iemand die een hekel heeft aan katten. Dat merkt je doelgroep ook.

 

En wat weet jij van huisdieren dan, Kayleigh?

Een heleboel. Voornamelijk uit eigen ervaring.

 • Ik ben opgegroeid met katten, honden, ratten, vissen, konijnen, vogels en zelfs wandelende takken
 • Mijn vriend en ik hebben twee valkparkieten: Leela en Fry
 • Ik heb bij de dierenhulpverlening gewerkt
 • Ik heb cursussen kattengedrag gevolgd
 • Ik weet ook veel van tuindieren: vogels, vlinders en kikkers bijvoorbeeld

 

Maar dat betekent nog niet dat je er goed over kunt schrijven

Daar heb je helemaal gelijk in. Ik verander niet magisch in een woordtovenaar, omdat ik veel van katten weet. En het zorgt er ook niet voor dat ik weet hoe ik websites bouw. Wél dat ik weet dat typen lastig is met een kat op je toetsenbord.

Gelukkig heb ik nog meer op zak: een hbo-diploma Communicatie & Organisatie en certificaten Zakelijk Bloggen voor Gevorderden en Copywriting bijvoorbeeld.

Ik maak daarnaast sinds 2010 WordPress-websites, ik run een professionele beautyblog die voor ruim 80 zoekwoorden op de eerste pagina van Google rankt en ik schreef onder meer teksten voor Intratuin, VodafoneZiggo en ArtiestenNieuws.

 

Een aantal voorbeelden van mijn werk

Eerst zien, dan geloven? Ik snap het. Dit zijn enkele voorbeelden van mijn werk:

 

“Ontzettend fijne service en erg behulpzaam. Niet alleen bij het maken van de website betrokken maar ook meedenkend in de teksten, kleuren en presentatie wijze. Bij vragen krijg je duidelijk antwoord.

Enorm blij met onze prachtige website. Zeer zeker een aanrader. We krijgen veel contactaanvragen via de mail binnen.”

Nadja

Eigenaresse, Cattery Limabear

Hoeveel kosten je webteksten en blogs?

Dit zijn mijn starttarieven voor blogs en webteksten. Je betaalt bij mij een vast bedrag per tekst: óók als ik er langer mee bezig ben dan gepland. Ik ben immers geen taxichauffeur.

 

Kosten blogs:

Kosten webteksten:

En wat is de prijs als ik een website wil laten maken?

Dat ligt eraan. Wil jij een unieke site laten maken die helemaal op jouw wensen afgestemd is? Dan beginnen mijn prijzen bij €700 (exclusief BTW). 

Wil jij daarentegen gewoon iets simpels, zolang het er maar goed uitziet en klanten je weten te vinden? Of heb je als startende ondernemer heel weinig budget? Dan heb ik ook een goedkope optie: vanaf €350 (exclusief BTW). We kiezen dan samen een mooi bestaand WordPressthema uit en ik vul deze volledig voor je in.

 

 

Overtuigd of toch nog vragen?

Neem dan even contact met me op. Vul het contactformulier hieronder in. Of stuur me een mailtje.

 

Zeg doei tegen je frustratie en hallo tegen mij..