Je webteksten laten schrijven?

Hoera, je nieuwe website kan bijna online. Alleen de teksten nog. Eén probleem: die willen niet echt lukken. Want over jezelf en je bedrijf schrijven, dat is verrekte lastig.

Pest jezelf niet zo: laat mij die webteksten voor je schrijven. Dan kan die website deze maand nog online.

 

Webteksten laten schrijven

Ik typte eerder al luid op mijn toetsenbord voor

VFZ logo
Intratuin logo
ArtiestenNieuws logo
Cattery Limabear logo
Heb je HAAR weer logo

Waarom je niet zomaar wat op je website moet zetten

Iedereen die op jouw website komt leest jouw teksten. En jij wilt natuurlijk dat die mensen klant worden. Maar als jij je teksten niet serieus neemt, nemen jouw potentiële klanten jou ook niet serieus.

Ze weten dan niet goed wat je doet, ze weten niet waarom ze voor jou moet kiezen en niet voor jouw concurrent, en dat is allemaal als we ervanuit gaan dat ze überhaupt je site weten te vinden. Want dát is zonder het gebruiken van de juiste zoekwoorden ook maar de vraag.

 

Maar jij weet ook wel hoe belangrijk goede webteksten zijn

Je wilt zelf ook teksten waar je trots op kunt zijn. Daarom doe je ook zo hard je best. Daarom heb je dat ene stukje nu al voor de twaalfde keer herschreven. En daarom heb je urenlang gegoogeld naar schrijftips.

Maar je blijft je bezig. En je bent op het punt aangekomen dat je steeds vaker denkt: Ik ben er klaar mee, dan maar géén website.

 

Loop jezelf toch niet zo te pesten, joh

Vraag jezelf eens af: is zelf je teksten schrijven al die frustratie nou écht waard? Want je website teksten kun je al vanaf 50 euro door mij voor je laten schrijven. Dan hoef jij niet aan te melden voor een meditatiecursus om je stresslevels omlaag te brengen.

 

Ik werk met vaste prijzen

Je betaalt bij mij altijd per tekst. Mocht ik er wat langer over doen dan ik gepland had, dan kost dat jou niets extra’s.

Ik bepaal de prijs aan de hand van wat voor soort tekst het is, hoe moeilijk het onderwerp is en hoeveel woorden het moet bevatten. Bij elke tekst verwerk ik zoekwoorden en voeg ik metateksten toe.

Dit zijn mijn starttarieven:

 

Hoe gaat webteksten laten schrijven eigenlijk in zijn werk?

Héél simpel. Voor jou dan. Want je zet mij gewoon aan het werk.

Wij bellen elkaar, zodat ik meer te weten kom over jou, je bedrijf en je doelgroep. Op basis daarvan schrijf ik een opzet. Jij laat me weten of je er blij mee bent. Dan schrijf ik de volledige tekst en hoef jij hem daarna alleen nog maar op je website te zetten.

 

En dan zorg ik er ook nog voor dat die website beter gevonden wordt

Ik ben ook SEO tekstschrijver. Dat houdt in dat ik ook gelijk de juiste zoekwoorden in je teksten verwerk. Die vind ik aan de hand van een kleine zoekwoordenanalyse. Zo trek je ook gelijk nieuwe bezoekers (lees: potentiële klanten) aan met jouw pagina’s vol fonkelnieuwe teksten.

 

Maar je wilt dat die bezoekers natuurlijk ook iets doen

Klant worden. Ook daar helpen je teksten bij. Ik schrijf ze op zo’n manier dat jouw bezoekers in beweging komen: ze melden zich aan voor je nieuwsbrief, vullen je contactformulier in of ze kopen gelijk een product in jouw webshop.

 

Wil je tóch graag zelf je teksten schrijven?

Dat kan natuurlijk ook. Maar maak het dan in ieder geval makkelijker voor jezelf. Stuur je teksten op naar mij, dan kijk ik er even naar voor je. Én: geef ik je advies. Helemaal gratis.

 

Oké, Kayleigh. Ik ben er klaar mee. Doe jij het maar.

Het is niet erg als het niet lukt. Ik doe het graag voor je. Neem even contact met me op. Dan plannen we een belletje in en gaan we samen kletsen over jouw teksten. Dan laat ik je meteen ook weten of ik iets voor je kan betekenen.

Zeg doei tegen je frustratie en hallo tegen mij..