Je website laten maken?

Je wilt graag meer klanten trekken met een website. Maar hoe doen al die andere ondernemers dat: een website maken? Je hebt eigenlijk geen tijd om dat allemaal uit te gaan zoeken.

Geen zorgen: ik bouw een zakelijke WordPress website voor je. Dan kun jij je lekker bezighouden met andere dingen.   

 

Website laten maken

Ik werkte eerder al aan de websites van

Cattery Limabear logo
Heb je HAAR weer logo
ArtiestenNieuws logo
KayleighSchouten.nl logo

Waarom een website?

Omdat je met een website talloze bezoekers kunt trekken en klant van ze kan maken.

 

Nou, mond-tot-mondreclame werkt anders ook prima hoor

Als je geluk hebt wel. Maar wist je dat mensen dan toch vaak nog even spieken op je website om te zien wat voor vlees ze in de kuip hebben? Zelfs als het hun huisarts is die ze doorverwijst.

 

Maar ik heb al succes met Instagram

Maar wat als Instagram morgen opeens besluit je account te markeren als spam? Of wat als jouw doelgroep volgend jaar ineens massaal op een ander social media platform zit? Dan zit je mooi te kijken.

Een website is van jou. Die verdwijnt niet zomaar. Die laat zien dat jij een serieus bedrijf runt. En zorgt ervoor dat klanten naar jou komen, in plaats van andersom.

 

Oké, ik ben overtuigd. Maar kan ik niet gewoon zelf een website maken?

Je kunt het proberen. Maar wees dan klaar voor een bak frustratie.

Het gaat je veel uren kosten, omdat je bij elk klein ding eerst moet opzoeken hoe je het doet. En als je website dan eenmaal staat – niet hélemaal zoals je wilt, maar oké – blijkt dat die je geen klanten oplevert, omdat je site er amateuristisch uitziet, sloom is en onlogisch in elkaar zit.

 

Een webdesigner weet waar hij of zij op moet letten

Die weet allang hoe WordPress werkt, hoe je pagina’s bouwt, hoe je dingen aanpast naar je eigen smaak, hoe je niet gehackt wordt en heel belangrijk: hoe je hem optimaal inricht voor je doelgroep. Die heeft jouw website veel sneller staan en dan wél precies hoe je hem wilt.

 

Wat ik als websitebouwer van jou nodig heb

Helaas: je kunt niet helemaal achterover zitten. Als je wilt dat ik een goede site voor je bouw, dan heb ik wel wat dingen van je nodig. Denk dan aan: teksten, afbeeldingen en een huisstijldocument (als je die hebt). Maar ook aan de inloggegevens bij je webhost, zodat ik je site erop kan zetten.

 

Maar help! Wat als je er niet uitkomt met je teksten?

Geen zorgen: daar kan ik je ook bij helpen. Ik ben naast webdesigner ook tekstschrijver. Als je wilt schrijf ik je webteksten voor je of ik loop ze bij het plaatsen even voor je na.

 

Hoe gaat een website laten maken in zijn werk?

  • Briefing: We lopen samen jouw wensen door, zodat ik precies weet wat ik moet gaan doen om jouw website te bouwen.
  • Ontwerp: Ik breng je wensen samen in een eerste ontwerp. Ik bouw de website eerst in een testomgeving. Je krijgt de kans om tussendoor feedback te geven.
  • Ontwikkeling: Ik installeer WordPress en alle benodigde plugins op jouw domein en ga aan de slag met het overzetten van mijn ontwerp.
  • Puntjes op de i: Als alles helemaal staat, stuur ik je een link zodat je de website kunt bekijken. Samen lopen we de site door en pas ik op jouw verzoek nog wat dingen aan. Dan kan hij daarna live.
  • Overdracht: Je website is van jou. Ik draag alles aan je over. Als je wilt ook de administratorrechten, zodat je mij de toegang kunt ontzeggen.

 

Hoeveel kost een website laten maken?

Dat ligt eraan. Wil jij een unieke site laten maken die helemaal op jouw wensen afgestemd is? Dan beginnen mijn prijzen bij €700 (exclusief BTW). 

Wil jij daarentegen gewoon iets simpels, zolang het er maar goed uitziet en klanten je weten te vinden? Of heb je als startende ondernemer heel weinig budget? Dan heb ik ook een goedkope optie: vanaf €350 (exclusief BTW). We kiezen dan samen een mooi bestaand WordPressthema uit en ik vul deze volledig voor je in. 

 

Zijn er nog kosten nadat de website staat?

Dat ligt eraan: heb jij betaalde plugins op je site die vernieuwd moeten worden? Denk dan aan plugins voor het beveiligen van je site, het maken van backups, het voldoen aan de AVG-wetgeving en zoekmachineoptimalisatie. Dat bedrag kan 0 zijn, maar kan ook oplopen tot 300 euro. Bij het bouwen van je website overleg ik van tevoren met je of er betaalde plugins moeten komen. . 

Vergeet ook niet dat je je hosting en domeinnaam kosten zijn die doorgaans jaarlijks terugkeren. 

Én dat je zelf tijd moet investeren in het updaten van plugins, het maken van backups en het up-to-date houden van je content.

 

Máár: je kunt ook een onderhoudscontract afsluiten

Dan regel ik alles voor je. Wel in overleg uiteraard.  Je betaalt dan voor een jaar €210 (€17,50 per maand). Dit is wat ik dan allemaal voor je uit handen neem:

  • Ik update wekelijks de plugins, thema’s en WordPress
  • Ik maak elke dag een back-up van je website
  • Ik houd in de gaten of je links het allemaal doen
  • Je mag mij vier keer per maand gratis inschakelen voor kleine 5-minutenklusjes, zoals het veranderen van een stukje tekst of een afbeelding
  • Je ontvangt 12,5% korting op mijn uurtarief: in plaats van 45,- betaal je 40,-

Let op: eventuele betaalde plug-ins zijn niet inbegrepen. 

 

Liever zelf doen of wil je nog iets anders laten aanpassen?

Dan reken ik mijn uurtarief voor aanpassingen. Per kwartiertje kost dat je dan €11,25.

 

Overtuigd of toch nog vragen?

Neem dan even contact met me op. Vul het contactformulier hieronder in. Of stuur me een mailtje.

 

Zeg doei tegen je frustratie en hallo tegen mij..